Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sex bude jedním z pěti strašáků v reality show Farma

19. 06. 2012 | O reality show Farma

Že soutěžící reality show Farma čeká tvrdý boj a pobyt ani zdaleka nebude procházka růžovou zahradou, se dočtete v pravidlech reality show Farma. Na soutěžící ale budou také působit strašáci, kterých nebude méně než pět:

 

1) KLIMA

Jedním z hlavních témat, které budou farmáři probírat, je klima. Na vlastní kůži pocítí, jaké to je spát v chladné místnosti nebo pracovat v úmorném vedru. „Člověk, který není zvyklý žít v takovém prostředí, nemá například možnost se schovat před přímým slunečním zářením nebo se ubránit mrazivé noci, se s tím nedokáže pořádně vyrovnat. Myslím, že týdny na farmě soutěžící opravdu vyškolí,“ řekl hospodář Šamal. Nejvíce podle něj farmáře zaskočí zima, se kterou v letních měsících nepočítali. „Hodně prší, všechno oblečení budou mít mokré, a protože se topí jenom v hlavní světnici v kamnech, nebudou mít ani možnost oděvy pořádně usušit. I do postele se musí farmáři obléknout. Když si lehnou do postele jenom ve spodním prádle, je jasné, že se ve čtyři ráno vzbudí zimou,“ dodal hospodář.

 

2) HYGIENA

Další podstatnou změnu, oproti běžnému životu, je horší hygiena. „Soutěžící jsou zvyklí otočit doma kohoutkem a teče jim pitná voda. Pokud ale tady chtějí vodu, musí pro ni do studny. A pokud se chtějí vysprchovat, předchází tomu aktu namáhavá práce. Vodu si musí ohřát a přemýšlet nad každým litrem. Myslím, že teprve na Farmě si uvědomí, jakou cenu má voda a že jí není na zbyt. Například jim musí na sprchování vystačit konev vody, takže se nejdříve smočí, pak si umyjí třeba vlasy a zbytkem vody se spláchnou. Zastávám názor, že chlap to nějak udělá, ale pro ženy to musí být zvláště traumatizující,“ upřesnil Šamal.

 

3) MASO

Kdysi se maso servírovalo jen ve výjimečných případech, například ve svátek nebo v neděli. K této staré tradici se nedobrovolně vrací i farmáři. „Možná, že za svůj pobyt na Farmě zjistí, že vlastně maso nemusí mít každý den. Každopádně ze začátku pro ně bude nedostatek masa velmi skličující. Maso neochutnají alespoň tři týdny. Ale i po těch třech týdnech se nedočkají žádného bifteku nebo pořádné flákoty. Dostanou například slepici, aby si mohli udělat vývar a věřím, že jím nikdo z nich neopovrhne. Přijde čas, kdy si budou vážit každého kousku masa a jídlo z něj připravené pro ně bude svátostí,“ přiblížil hospodář.

 

4) NEDOSTATEK JÍDLA

Na Farmě není žádný supermarket, který by soutěžící navštívili a koupili si v něm to, na co mají chuť. „Lidé si ani nedokážou představit, jaké to je, nemít produkty všedního dne, jako jsou rohlíky, těstoviny nebo třeba kečup. Soutěžící brzy zjistí, že se o sebe musí postarat z toho, co mají na Farmě k dispozici nebo z toho, co jim vyroste ve skleníku a na záhoně,“ řekl Stanislav Šamal.

 

5) SEX

„Pochopitelně sex většině lidí chybět bude! Je to úplně přirozená věc. Myslím, že jim bude chybět o to více, že jsou v přírodě. Protože pokud člověk žije v přírodě, je nabitý zcela jinou energií. Farmáři budou mít dost času přemýšlet a budou mít dostatek podpůrných prvků, tím myslím i tvrdou práci. Po dobře odvedené práci budou samozřejmě cítit štěstí a tento pocit budou chtít naplnit ve své duši i fyzičku. K sexu budou mít rozhodně blízko, ať jsou zadaní nebo ne. Jsem přesvědčen, že s tím všichni budou bojovat a že to mezi farmáři bude jiskřit. Dyť se stačí podívat do minulosti, kolik dětí měli farmáři nebo statkáři,“ uzavřel hospodář.

 

 

Zdroj, foto: TV Nova
Petra Škodová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sex bude jedním z pěti strašáků v reality show Farma:

Sex bude jedním z pěti strašáků v reality show Farma
Sex bude jedním z pěti strašáků v reality show Farma
Sex bude jedním z pěti strašáků v reality show Farma
Sex bude jedním z pěti strašáků v reality show Farma
Sex bude jedním z pěti strašáků v reality show Farma
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !