Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Michal Páleník utekl na Farmu před rozhodnutím

17. 07. 2012 | Aktuality
Jednadvacetiletý Michal Páleník se do Farmy přihlásil kvůli dobrodružství. „Chtěl jsem hlavně vypadnout z města,“ řekl Michal, který je momentálně zadaný. „Chodím s houslistkou Pavlínou Dubnou. Potkali jsme se asi před půl rokem na křtu její desky. Ona je šílený umělec. Zatím je náš vztah hezký a takový volnější,“ prozradil Páleník. Pavlína Dubná na sebe v minulosti upozornila svým kontroverzním vztahem se zpěvákem Sámerem Issou.

Michal je ale mužem několika tváří. Sám si doposud není jistý, jestli je Pavlína tou pravou. „Asi by to tak  být nemělo, ale když se rozhoduji, jestli strávím večer s Pavlínou nebo půjdu ven s kamarády, volím kamarády,“ uzavírá Michal, který se na Farmě netají svými sympatiemi k Šárce Havrlíkové, která je o Michal Páleníkpatnáct let starší než Michal.

A aby toho nebylo málo, Michal se přiznal, že v jeho rodném kraji žije dívka, pro kterou má slabost.

Zvládne vztah Michala a Pavlíny několika týdenní odloučení? „Ještě Pavlínu neznám tak dobře, abych mohl soudit, jestli na mě bude žárlit až budu na Farmě. Myslím si, že by ale trochu mohla, ale s tím už pak nic neudělá,“ dodal Michal Páleník.


Čtěte také:


Soutěžící reality show Farma Michal Páleník chodí s bývalkou Sámera Issy!

Zdroj, foto: TV Nova

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles