Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Finále reality show Farma již v neděli

23. 08. 2012 | Aktuality
Dobrodružná reality show Farma jde do finále! Už v neděli 26. srpna 2012 od 20:20 hodin se bude rozhodovat o tom, kdo se stane vítězem a získá pohádkovou výhru jeden milion korun! Také televizní diváci budou moci ovlivnit, který soutěžící nakonec stane na stupni vítězů, a to pomocí sms hlasování.

Od června soupeřilo dvanáct soutěžících na samotě uprostřed českých hor, kde se zastavil život před sto lety, o vítězství v dobrodružné letní show Farma. V neděli 26. srpna po Televizních novinách začne poslední fáze – velké finále reality show Farma v přímém přenosu.

Finále reality show Farma již v neděliVe finále se finalisté se utkají hned v několika duelech a vyhraje ten, který jako první získá tři vítězné body. Jeden vítězný bod přitom udělí soutěžícímu televizní diváci, a to pomocí sms hlasování. Který finalista získá nejvíce sms, získá zároveň cenný bod a přiblíží se výhře milionu korun.

Hlasovat pro svého favorita budou moci televizní diváci už od čtvrtečního večera poté, co bude odvysílána semifinálová epizoda Farmy. Hlasování následně zastaví během nedělního přímého přenosu finále až moderátorka Tereza Pergnerová, která bude celou show uvádět.

Dobrodružná letní show Farma odstartovala na obrazovce TV Nova 24. června 2012, kdy se dvanáct soutěžících muselo vypořádat s těžkou sedláckou dřinou a obejít se bez všech vymožeností civilizace i kontaktu s blízkými. Každý týden opustil usedlost jeden hráč poté, co prohrál se soupeřem v duelu.

Ve velkém finále reality show Farma se utkají dva poslední soutěžící, z nichž se jeden stane už v neděli milionářem. Soutěžícími, které mohli diváci v létě sledovat na Farmě, byli David Hudák, Sára Sihelská, Jana Stránská, Milan Buriánek, Michaela Králová, Jiří Král, Michal Páleník, Šárka Havrlíková, Libuše Vostrá, Kubí Reithmaier, Miroslav Tyrš a Jana Kadeřávková.

Velké finále reality show Farma proběhne v neděli
26. srpna 2012 od 20:20 hodin


Zdroj, foto: TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles